Hoppa direkt till innehåll

Bahnhof Antivirus - 15 enheter

Bahnhof - Säkerhet
Kampanj: Bahnhof Antivirus – 3 mån kostnadsfritt
Jämför
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad

Bahnhof Antivirus - 15 enheter

BahnhofLogoLongBahnhof erbjuder vi inte bara extremt snabba och stabila anslutningar. Vi ser även till att du surfar säkert! Möt Bahnhof Antivirus, en prisbelönt programvara som skyddar dig mot virus, trojaner och ransomware.

För det mesta är det riskfritt att navigera på internet. Men det finns webbplatser som kan utsätta dig för både nätfiske och bedrägeriförsök. Med Bahnhof Antivirus får du både antivirusskydd och brandvägg i en smart förpackning, framtaget av det välrenommerade finländska säkerhetsföretaget F-Secure.

Bahnhof Antivirus är en prisbelönt programvara som skyddar dig mot virus, trojaner och ransomware. Bahnhof Antivirus säkerställer också du surfar säkert när du utför bankärenden via nätet. Med tjänsten går det även utmärkt att ställa in gränser för internetanvändning för barn och se till att du och din familj surfar säkert - på datorn, i mobiltelefonen och med surfplattan.


Allt det här ingår i Bahnhof Antivirus till 15st enheter (PC, Mac & Smartphones):

Bankskydd
Betala säkert på internet. Extra säkerhetsnivå som gör att du kan känna dig trygg vid bankärenden på nätet

Föräldrakontroll
Med den här funktionen har du möjlighet att minimera utbudet på internet för den allra yngsta generationen. Du kan även ställa in surftid, dvs hur länge som internet finns åtkomligt. Såklart behöver du inte vara förälder för att använda denna funktion, du får även använda den på dig själv.

Antivirus
Virusskyddet jobbar i bakgrunden med att hålla dina enheter uppdaterade mot både gamla och nya virus som kan orsaka skada på dina enheter

Surfskydd
Visar dig vilka webbplatser du kan besöka på ett säkert sätt och vilka du bör undvika. Skyddar mot intrång till dina personliga uppgifter, lösenord och bilder.

Hitta enhet
Har du tappat bort din dator eller mobil? Nu har du möjlighet att spåra upp en borttappad eller stulen enhet. Det går även att ta bort personlig information på den.

Kontrollpanel
Logga in och skydda så många enheter du vill. Du kan dessutom lägga till dina vänners och bekantas enheter.

info
Informationen ovan tillhandahålls av Bahnhof
 • Basinformation
 • Startpris
  0 kr/mån
 • Månadspris
  64 kr/mån
 • Uppsägningstid
  1 månad
 • Bindningstid
  Ingen
 • Fakturaval
 • Pappersfaktura
  49 kr
 • Autogiro
  0 kr - Anmäl via er bank
 • E-faktura via bank
  0 kr - Anmäl via er bank

Om Bahnhof

Bahnhof erbjuder snabba, säkra och prisvärda internettjänster sedan 1994. Vårt löfte är att ge kunderna maximal säkerhet mot övervakning, företagsspionage och läckor – något som blir allt viktigare när samhället digitaliseras.